Källarfynd skapar unika hem

matsal

.

.

Det är väldigt lätt att tänka att man ska köpa nytt när man vill göra om hemma. Jag skulle bara vilja rekommendera alla att börja med att göra en inventering över vad som redan finns i både sitt eget hem, men också i föräldrars, släktingars, vänners osv. Kanske finns där något som går att använda? Det kan handla om allt från möbler till detaljer som ljusstakar, vaser, tavlor osv. Jag själv älskar när saker har en historia.

.

.

Vårt matsalsbord tex det hittade vi i min svärfars källare. Ett fint kvalitetsbord från Carl Malmsten som köptes på 60-talet och fungerade som köksbord under Magnus uppväxt. Tror att det har funnits stolar till också. Just så fina fynd, som det bordet, kryllar det inte av på vindar och i källare, men mycket fint går att hitta om man är lite om sig och kring sig.

.

.

Stolarna är gissningsvis danskt 50-tal. Sitsarna är sedan klädda i fårskinn. Vi köpte dem i en vintageshop på nätet.

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: