Mjukiskläder med stil

I betalt samarbete med Hangmatta

hangmatta-6

.

.

Ni vet att jag visat kläder från Hangmatta tidigare och utfallet på det samarbete visade sig bli jättebra. Så bra att de ville samarbeta med mig igen (ni gillade det jättemycket!!). Jag är ju lite av ”queen of mjuksikläder” hehe, så de här kläderna passar mig utmärkt. Merparten av min arbetstid tillbringas hemma och jo, jag är en sån som helst hasar runt i myskläder så snart jag kommer innanför dörren. Av med tighta osköna kläder bara, snabbt som attan! Kul då om man kan ha lite fina kläder ändå tänker jag.

.

.

hangmatta-8 hangmatta-7

.

.

Sköna, tunna och lite fladdriga byxor med gummiband och dragsko i midjan. Dom kommer dessutom funka utmärkt som ”snyggbyxor” till sommaren. Så perfekta till både en fin blus, en snygg t-shirt eller kavaj och klackar. Vilken allroundbyxa!

.

.

hangmatta-9

.

.

Jeansskjorta i oversizemodell, visst är det ett sånt där plagg som liksom aldrig blir fel? Så skönt att ha och bara slänga på sig över en t-shirt eller ett linne. Den här är mjuk och go och yes, me like 🙂 Kollar man på denimtrender inför våren så är det mycket ”retrodenim” som gäller. Skulle tro att jag skulle vara rätt trendig om jag hade skjortan med ett bälte i midjan till ett par mom-jeans…

.

.

hangmatta-14

.

.

En annan härlig outfit, är den här våriga combon. Samma mjuka goa byxa men i en sandaktig färg, och så en skön typ långärmad t-shirt men i ett kraftigare material. Är ni med? Lovely och så mjukt och du får 20% rabatt med koden Helena20

.

.

hangmatta-16

hangmatta-15

.

.

Well well, gillar du mjuka och goa kläder till riktigt bra priser, då ska du kika in här, för där hittar du hela Hangmattas mjuka sortiment!

.

Passa på att köpa dina mjukisar nu, för med koden Helena20 får du 20% rabatt (uppe på de redan låga priserna, yey). Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: