Triss i höstens snyggaste myskläder

I annonssamarbete med Hangmatta

hangmatta-7

.

.

Tusen tusen tack för alla kommentarer ni lämnat i mitt förra inlägg ♥ Så otroligt glad för alla tips, åsikter, tankar osv. Jag ska läsa allt ett par gånger till och tar det verkligen till mig. Det hjälper mig sååå mycket framåt, ska ni veta!

.

.

Många tycker att det är roligt med kläder och mode, vilket känns kul för där är jag ju ganska mycket rookie ändå. Inredning har jag skrivit om länge medan kläderna har kommit mer de senaste åren. Någon tyckte förvisso att jag skulle hålla mig till inredning, eftersom det är det jag kan bäst, men jag tycker att det är kul med kläder också, så jag vill gärna köra lite av det med. Jag kanske inte är den trendigaste och den som är mest on point, men alla vill inte vara toktrendiga och uppskattar ett mer vardagligt förhållningssätt till kläder, så förhoppningsvis inspirerar jag någon i alla fall. Som tex med de här kläderna från Hangmatta. Här pratar vi  s k ö n a  kläder big time. Allt är sååå mjukt!

.

.

hangmatta hangmatta-4

.

Dra mig baklänges vad jag är nöjd med den här ursköna ”laguppställningen” från Hangmatta. Precis mina färger, och jäklar i min lilla låda så mjuka och sköna. Älskar också att de är så snygga och dressade att jag faktiskt lätt kan ha dem på mig på en massa andra aktiviteter än bara till hemmamys. Inte ett enda plagg jag tidigare använt som myskläder skulle kunna funka på tex ett spontant restaurangbesök nere på stan, men det gör ju dessa!

.

.

Rabattkoden HELENA20 ger 20% rabatt här

.

.

Jag kan nog med ganska stor säkerhet säga att  a l l a  de här plaggen är mina favoriter. Kan liksom inte plocka ut 1 favorit… De fladdriga byxorna, med fickor och skön resår i midjan, är magiskt sköna, den beige ulltröjan lika så (älskar varma ulltröjor, men tyvärr verkar den inte finnas på hemsidan just nu, stay tuned så dyker den nog upp). Och visst blev det snyggt med den rosalila mjuka tröjan under. Storskjortan är också precis hur nice som helst. Mjuk och följsam. Lillan tycker att jag ser ut som en konstnär i den. Kanske borde jag ta och plocka fram mina oljefärger igen. Gick ju en oljemålningskurs förra vintern om ni kanske minns det.

.

.

hangmatta-6

.

.

Underbart också att ha en ”mjuk-klänning” att svassa runt i i vinter. Den är av en sån där härlig omlottmodell som är smickrande för figuren. Jag har ingen midja direkt men knytbanden gör att det ser ut så. Stort LOVE på den. Blir jag kan kall jag dra på mig en skön poncho, ska visa den i ett annat inlägg. Alla plaggen är rejält rymliga för den som undrar.

.

.

Hangmatta är ett svenskt märke som designar och producerar kläder som ”man hoppar i när man ska slappna av”. Spot on säger jag. Här har vi grejer som man typ inte vill ta av sig, hehe! Nu vet jag vad jag kommer att leva i fram till sommaren.

Feeling Good Looks Good helt enkelt!

.

.

hangmatta-12

.

.

Och du, Hangmatta har superrea som pågår just nu, kika in här om du precis som jag älskar mjuka och sköna kläder som inte sitter åt men ändå känns både dressade och snygga och har ett bra pris.

.

Och, naturligtvis, så har jag ju en rabattkod till er! Tjohooo!

.

Med koden HELENA20 får ni 20% rabatt på er beställning.

.

.

Kram
Helena

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks

%d bloggare gillar detta: