Det händer i veckan

vardagsrummet-5

Här sitter jag och jobbar idag

.

.

Hello kära ni

.

.

Ännu en gång tack för all fin input på gårdagens inlägg. Så många bra synpunkter och idéer att ta med mig i mitt bloggande. Vet ni att jag är också extremt tacksam för att jag har så himla bjussiga och vänliga läsare. Aldrig några elaka kommentarer som jag ser att andra får. Det känns så himla skönt. Tack!

.

.

Som sagt, har fått så många idéer och tankar utifrån era kommentarer och kommer börja att implementera dem direkt. Tex så måste rubrikerna bli bättre, fler vardagliga inlägg, mer inredning, fler inlägg men med mindre text, mer egna bilder när jag länkar till varor, osv. Jag kommer att testa olika varianter vad gäller annonslänkar. Vissa gillar dem andra inte, ska försöka hitta ett sätt som funkar för alla. Ni kommer att märka skillnad hoppas jag! Fortsätt gärna med feedback när ni märker av något nytt.

.

.

Från och med idag kommer jag också att varje måndag berätta om vad jag har för planer för veckan. Kanske kan det vara lite skoj att se vad som händer här. Kan hända skapar det också ett intresse hos er för att gå in fler gånger under veckan för att se inlägg från de olika grejerna jag berättat att jag ska göra. Om inte annat är det nog kul för mamma att läsa vad jag pysslar med om dagarna 🙂

.

.

villa skogsbrynet-3

Regn och rusk vid Villa Skogsbrynet nu på morgonen

.

.

Så vad händer då? Jo, idag måndag blir det en hemmadag framför datorn. Sköter sociala media åt några olika företag och det ska jag jobba med under dagen. Jag håller också på att ta fram en hemsida åt ett konsultföretag (jag gör den alltså inte själv utan handlar upp alla delar från olika leverantörer) och det projektet behöver jag se över några varv innan jag träffar min uppdragsgivare och en leverantör senare i veckan. Jag ska också sammanställa och skicka en lista med några idéer och ”att tänka på” till en kund som rivit ut precis hela sitt sommarhus (bara väggarna kvar).

.

Imorgon tisdag hoppas jag kunna köra över en massa beställd inredning, som just nu står i vår hall, till ett galet fint hus där jag håller på och inreder ett härligt flickrum. Åhhh, ska bli så spännande att se allt på plats tillsammans i det nymålade och tapetserade rummet. När kvällen kommer ska jag svida om till snyggstass för då är det inspirationsafton hos Öbergs. Där möter jag upp ”mina pinglor” för mingel och inpiration innan vi glider vidare till Steam Hotel för bubbel och babbel.

.

På onsdag ska jag fota en villa som jag inrett från skratch. Ni är några som önskat att se jobb jag gjort (och som ni vet är det lite svårt att få till, inte alla känner sig bekväma med att visa upp sina hem för allmänheten) och nu får ni faktiskt tillfälle till det! Håll utkik! På eftermiddagen hämtar jag Lillan och en kompis till henne på skolan och sen tar vi tåget till Stockholm och Gröna Lund. Pressvisning och testning av skräckhus, attraktioner etc på deras Halloween på Gröna Lund står på schemat. Jag är sjukt mörkrädd så jag kommer absolut inte att gå in i några skräckhus, det får de små göra, om de törs…

.

På torsdag har jag möte med VicApta som sköter min ekonomi. Årsskiftet och bokslutet närmar sig så vi ska stämma av lite grejer. Efter det sticker jag till Butiken Studio 4, jag har fyllt på med massor av kläder från Tullhuset, men inte haft tid att hålla öppet. Nu är det dax! Öppet från lunch 12.00 till 17.30.

.

Innan man vet ordet av så Baaam! har det blivit fredag och det är nästan helg igen. Håller öppet i butiken från 11.00 till 16.00 har jag tänkt (kom förbi på lunchen, vetja!), för sen måste jag hem och snygga till mig. Till kvällen väntar nämligen något väldigt spännande. Vi ska äta middag på, eller i, eller hos, vet inte vilket @the_nutmeg_house, tillsammans med våra föräldrar, Magnus systrar med respektive och några andra släktingar. Coolt koncept där man äter middag hemma hos kocken! På riktigt, i hanns villa liksom. Så spänd på det!

.

Ja sen är det helg och den är obokad ännu så länge, förutom en liten styling inför visning på söndag då förstås 🙂

.

.

Kram

Helena

.

.

Annonslänkar (här kan du köpa det som syns i bild) ↓

vardagsrummet-5

Soffa från Jotex // lampa IC lights över matbordet Nordiska Galleriet // lampa Sarafatti Nordiska Galleriet // AJ golvlampa Royal Design // mässingsbricka Ellos // liknande beige bordsduk i linne Ellos // coolaste glasögonen // gardiner Ellos

.

Dagens bästa!

Den lilla lampan i fönstret från Nordiska Galleriet. Så lättplacerad och dekorativ och mycket prisvärd designpryl. Det softa ljuset (med dimmer) skänker ett otroligt härligt sken över rummet.

Kategorier:

Okategoriserade

6 kommentarer

Åh vilket toppeninlägg! Jag har iofs alltid gillat din blogg, sagt det tidigare men tål att upprepas att under favoriter på datorn ligger du fortfarande som uddenhelena. Det är väl ett bra betyg för dig o bloggen.

Gilla

Hej Madeleine, vi vet inte, därför händer inget heller, haha! De vi vill ha är för dyra för oss just nu, så därför avvaktar vi tills vi tycker att vi har råd. Vi har kollat både på olika från Eilersen, en från Dux. Vi har också tittat på en från Layred, den var billigare, men den beige färgen var precis samma rosatonade som den lilla vi har så den blir det inte… Kanske ror vi det i land första halvan av nästa år, vi får se! Mvh Helena

Gilla

Ska bli spännande att se vilken ni väljer. Vi har tittat på en Eilersen i många år, Great Lift.
Vilken från DUX?

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks

%d bloggare gillar detta: