När man minst anar det

Innehåller annonslänk till Lyko

sovrum-7

.

.

Och så blev det fredag igen och helg och ledighet väntar. Så härligt! Penicillinkuren är avslutad och jag kan äntligen börja träna igen (efter 5-6 veckor av dryg förkylning som satte sig på bihålorna). Vad händer mer i helgen då? Jo, jag kickar igång den här helgen tillsammans med ett gäng på hela 12 härliga tjejer som kommer hem till mig på AW. Superkul gäng som ses med jämna mellanrum hemma hos någon i gänget, och den här gången var det min tur.

.

.

sovrum-5

.

.

Vad mer händer? Det blir stallet på söndag. Lillan och jag har haft en sån fantastisk tur och fått tag på en liten söt ponny som vi får ta hand om och rida precis så mycket eller lite som vi själva vill (hinner tyvärr oftast bara med en dag i veckan). Det är en fin liten tävlingsponny som gått i pension på gården där flickorna som tidigare ridit den bor. Den rara familjen, vars flickor nu är äldre och har större ponnysar som de tävlar framgångsrikt, är så himla gulliga mot oss och jag ser verkligen fram mot söndagen då vi ska dit igen. Blev ju inget förra veckan då vi var i Lofsdalen.

.

.

Men, nu till det där om ”när man minst anar det”. De allra flesta skulle väl säga att Alla Hjärtans Dag är en av de dagar på året då man blir minst överraskad om man får en present av sin partner. Så är det inte för mig 🙂 Magnus är inte förutsägbar och kan komma med presenter typ närsomhelst men inte på just den dagen. Därför blev jag sååå förvånad och förstås glad när han kom med ett litet paket till mig den 14e feb.

.

.

sovrum-6

.

.

I paketet låg en vacker parfymflaska från YSL (finns här) med ljuvlig doft. Alltså jag älskar fina parfymflaskor. De är ju som små smycken eller inredningsdetaljer i sig, inte sant? Ställ dem tillsammans på ett loppisinhandlat glasfat vetja! Det blir jättefint som dekoration i sovrum eller badrum.

.

.

Skärmavbild 2020-03-06 kl. 06.59.52

.

.

Önskar er en finfin fredag!

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Helena har inget med uppfostran att göra, att lämna ut människor på bloggen det har Vi inget med att göra behåll det för dig själv och tyck vad du vill om frågor du får om ert hus. Mer ouppfostrat att skriva om dessa människor öppet på en blogg . Är det brist på vad du ska skriva om eller ????. Kommer du att hålla på med den här stilen,,, lämnar jag din blogg gärna oläst. Tack !!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: