Tänk så olika vi är och lite fräscha nyheter i sovrummet

sovrum-3

.

.

Ja en sak är då väldigt säker, och det är att man aldrig slutar att bli förvånad. Jag menar bara att ibland vet jag att folk har olika åsikter om olika saker, jag känner det på mig liksom, och då brukar jag undvika att skriva om det. Jag gillar inte att provocera eller kliva folk på tårna, så då är det bättre att vara tyst. Men ibland är jag bara så himla övertygad om att alla andra kommer att tycka precis som jag, bara för att det är så självklart för mig. Men icke!

.

.

Det var uppenbarligen inte alls så knasigt, som jag tyckte, att fråga en vilt främmande människa, som man aldrig varken språkat med eller ens träffat, hur mycket dennes hus kostade att bygga. Utan det var snarare en rättighet att som bloggläsare få ta del av den informationen. Tänk så olika man kan tycka där. Jag tycker nämligen att det är en jättekonstigt fråga och jag skulle aldrig i hela mitt liv ställa den till någon som jag inte känner. Hur nyfiken/intresserad jag än må vara. När vi planerade bygget var det en massa hus vi tittade på och jösses vad vi undrade vad de hade kostat att bygga. Hade kunnat ge min högra hand för att få reda på det, bara för att få ett hum om vad det kostar att bygga. Men inte en enda gång föll det mig in att jag skulle ringa upp personen som bodde där för att fråga. Never ever! Vi Googlade ”byggkostnad per kvm” osv och så lyssnade vi med byggare. Känns för mig liiite mer rimligt. Men som sagt, vi människor är ju så himla olika uppfostrade.

.

.

sovrum sovrum-4

Överkast, Nyhet! här // sängkappa här // matta här // kruka i fönstret från Tullhuset, brun kudde från Tullhuset, finns här med // mörkläggningssgardiner här

 

 

För övrigt kan jag meddela att jag verkligen inte en är en hemlig person. Jag är nog snarare som en öppen bok och delar oftast med mig av allt från hur mycket jag tjänar till, bloggstatistik, till tips om hur jag driver mitt företag osv. Man kan beskylla mig för många saker men att vara hemlig är inte ett av dem.

.

.

Sen kan jag också meddela några av er som kommenterade gårdagens inlägg om att ni hade fel. Japp, helt fel faktiskt! Om hela inlägget skrev ni ”det har vi läsare inget intresse av alls!!!!!!!!!!!!” Men jo se det hade ni, för gårdagens inlägg var det mest lästa inlägget på evigheter. Och uppenbarligen så blev ni berörda av det också, på ett eller annat sätt, för såhär mycket kommentarer var längesedan jag fick! Kul ändå, kanske ska jag fortsätta i samma stil, lite provocerande sådär, så att det blir lite fart och fläkt här inne, haha!

.

.

sovrum-2

.

.

Nog tjötat om det! Fortsätter göra framsteg i sovrummet och nu är det snart klart. En tavla över sängen bara tänker jag mig som det sista. Tog bara 7 år 🙂

.

.

Kram

Helena

 

Kategorier:

Okategoriserade

6 kommentarer

Hehe. Så himla underhållande.
Håller helt med dig i ditt förra inlägg, visst får man bli nyfiken. Men inte så till den milda grad att man frågar, och man kan ju ställa frågor på olika sätt. Det var ju ganska chockerande sätt att fråga på.

Heja dig, underhållning och lite lite privatliv samtidigt. Helt i min smak.
O på tal om smak, vad fint sovrummet blivit. Kände mig tvungen att kommentera för första gången, din blogg är toppen!
Hejarop från Skåne

Gilla

Jag hittade till dig då vi byggde vår stuga 2011, så det är ett tag. Jag älskar er stuga och utsikten är ju magisk. Jag gillade ditt förra inlägg och även om jag också är nyfiken så får det nog stanna vid mina egna spekulationer.

Gilla

Hej!
Ja, visst är vi olika 🤔
Jag skulle aldrig ställa en fråga till någon om vad det deras hus kostar att bygga, det är ju inte min ensak,
Måste bara berätta att jag verkligen har trampat i klaveret en gång.
En barndoms vän till min man är same (det här är ca 25 år sedan). Och jag frågar hur många renar han hade, visst inte att det var ett big no 🤣, idag vet jag bättre.
Tack för en mysig blogg/ jämtländskan

Gilla

Hej, jag håller med dig, man frågar väl inte nån man inte känner vad ett hus kostar att bygga? Skulle jag aldrig göra. Eller ber om ritningar. Eller ringer på och ber att få fota? Haha, herregud… Sen gör man ju fel ibland och frågar sånt man efteråt förstod att man inte skulle frågat, men det är ju en annan sak….

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: