Det syns ju visst!

vardagsrum

.

.

Jag brukar alltid säga till kunder vars hem jag stylar inför fotografering att smutsiga fönster inte alls syns på bild. Hum, det är en sanning med modifikation… Lyser solen rakt in och man fotar mot ljuset så syns det. Usch vad det syns (dock säger jag alltid åt dem att putsa fönstren innan visning, viktigt!!!). Måste få hit en fönsterputsare snarast. Jag har faktiskt putsat alla fönster på insidan själv, men det mesta av lorten sitter på utsidan och emellan och jag är tveksam till att jag verkligen vill ta tag i det själv. Njet, det är nog bäst att folk som verkligen kan sin sak kommer hit och gör magi. Tips på bra fönsterputsare i Västerås mottages med tacksamhet.

.

.

Skärmavbild 2020-03-09 kl. 15.53.46

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: