Ett kärt återbesök väntar i eftermiddag

lofsdalen-12

.

.

Äntligen är jag frisk och kan gå för fullt igen. Typiskt att vi ska åka hem imorgon då… Men, ännu är det inte slut på semestern. Strax ska jag ge mig ut i backen någon timme innan det är dags för mig och Lillan att besöka de underbara människorna och hundarna hos Raxeira Huskies! Äntligen ska Lillan få uppleva det magiska att få gosa med och åka släde bakom de fantastiska hundarna. Som vi längtar! Men först – backen!

.

.

Kram

Helena

 

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: