Att få gratis tillgång till så många tidningar och magasin

Inlägget innehåller reklam för Readly

readly

.

.

Sportlovet är över och härliga minnen har lagts till i minnesbanken. Vi har haft det så skönt i Lofsdalen trots att jag inte var helt kurrant alla dagar. Jag kan tänka mig att det blir lite panik om man hyrt en stuga en vecka och så blir man sjuk och kommer inte ut i backen alls, och så har man liksom bara den gången på sig den vintern. För min del är det ändå rätt ok, vi åker ju upp så ofta. Har redan varit uppe 4 ggr den här vintern och så har vi ju påsklovet kvar. Jag är dessutom rätt bra på att roa mig själv när de andra är i backen. Jag har jobbat lite, kollat serier, och så har jag läst tidningar i min Readly app (testa gratis 1 månad på http://se.readly.com/dromhushelena).

.

.

readly-2

.

.

Skaffade appen för precis 1 år sedan när vi var här på sportlov förra året. Och den är så jädrans bra! Nu är Magnus hooked också, hehe!

.

.

Readly erbjuder närmare 5 000 tidningar och magasin direkt i mobilen eller på läsplattan, med ett enda abonnemang (testa 1 månad gratis på http://se.readly.com/dromhushelena). Med Readly kan jag läsa typ alla tidningar som intresserar mig. Just nu läser jag massor om aktier och fonder eftersom jag ganska nyligen har börjat intressera mig för det, och investerar så snart jag får några kronor över. Hitintills har det gått över förväntan (peppar peppar ta i trä). Inredning- och mat/vin-tidningar är också sånt vi slukar i den här familjen. Speciellt under loven skulle jag vilja säga.

.

.

readly-3 readly-7 readly-9 Skärmavbild 2020-03-01 kl. 17.46.34

.

.

Om du inte redan testat Readly är det läge att göra det nu. Du får nämligen testa tjänsten 1 månad gratis. Inga avgifter tillkommer och du kan avsluta tjänsten när du vill. Så, inget att förlora alltså, och jag är ganska övertygad om att du kommer gilla… stort 🙂 Det gör jag!

.

.

Skaffa din gratis testmånad på min unika landningssida http://se.readly.com/dromhushelena

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: