Suverän frukost eller mellis

mat

.

.

Halloj

.

.

Första lördagen hemma på evigheter känns det som. Magnus och Lillan är iväg på handbollsmatch men jag valde att stanna hemma, jag är lite sliten efter veckan och har en envis förkylning som inte riktigt vill släppa taget. Så jag har spenderat hela förmiddagen i sängen med den senaste serien jag börjat kolla på. Homeland. Alltså jag har så oerhört dålig karaktär när det kommer till serier. Jag kan bara inte sluta titta och så blir allt annat jag tänkt göra lidande… Not good… Idag hade jag tänkt börja rensa ur min garderob, men näe, nu har flera timmar gått och jag har inte ens börjat. Inte har jag ätit någon frukost heller och klockan är egentligen lunch. Jag tror jag struntar i lunch och tar en frukost istället. Min favorit Rysk yogurt 17% fett, jordnötter och färska blåbär. Ja men huuur gott är inte det?! Fett, lite salt, crunchigt och så de där söta bären. Yummi! efter det är jag redo att sätta igång med den här dagen.

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: