Höjden av fräckhet!!!

Innehåller annonslänkar

jag

Jeans från Odenim här, liknade randig skjorta Gina Tricot här, örhängen PFG här.

.

.

Ni får ursäkta min bortavaro de senaste dagarna, det har bara varit så mycket med allt och bloggen har inte hunnits med. Egentligen ska jag väl inte klaga, för på det hela taget är det ju bra, men ni vet hur det är i bland när saker och ting kommer slag i slag…

.

.

För det första har jag nu varit förkyld i över två veckor. Bihålorna spränger så jag vet knappt vart jag ska ta vägen. Vaknar på nätterna och har ont och behöver ta nässpray (yes, helt klart missbrukat det de senaste dagarna) så sömnen har det ju blivit lite sisådär med. Igår fyllde Magnus år och vi försökte fira honom. Det var bara det att han mådde illa hela dagen så det var ingen idé att ge sig på varken tårta eller god middag. En tallrik fil till middag blev det för honom och korv och makaroner till Tilda.

.

.

På kvällen stack de iväg på handboll och jag jobbade hemma vid datorn. Döm om min förvåning när de kommer hem efter 1,5 timme och upptäcker att två av våra cyklar är stulna!!! Mitt utanför vår dörr, på vår tomt, har någon smugit runt för att tjuva våra cyklar medan jag suttit inne i vardagsrummet och inget hört! Höjden av fräckhet!!! Magnus nya fina cykel som vi köpte i höstas. Jag har en likadan, och den har nu fått flytta in i hallen, precis som Lillans cykel har fått göra. De tog också min gamla cykel, den som  jag har och cyklar på till stationen, den som jag inte är lika rädd om som min nya, min extracykel.

.

.

cykel

.

.

Idag kom nästa ”höjden av fräckhet”. För över ett halvår sedan möblerade jag upp en nyproducerad villa som skulle säljas. Vardagsrum, sovrum och kök. Idag skulle vi tömma den. Döm om min förvåning, igen, när vi upptäcker att någon har BOTT i mina grejer! De hade sovit i sängen (som jag byggt av kartonger och en luftmadrass), ner bara med luftmadrassen på golvet och sussa där bland kuddar och lakan, liksom. Allt var så jäkla äckligt smutsigt, så det måste ha försiggått en längre tid. Handdukar och badlakan var använda och smutsiga. Tvål, hudkräm, diskmedel etc allt var använt! I soffan fanns en massa smulor och kaffe hade druckit ur mina koppar. Ja men ni fattar ju! Hur sjukt!!

.

.

Nåväl, inga allvarliga saker har ju hänt och vi är friska (skapligt i alla fall, haha), så irritationen går väl över så småningom. Men ni fattar att man blir helt matt. Vad är det med folk liksom?!

.

.

Nu ska jag ta och jobba vidare lite här. Sitter på tåget till Göteborg där jag är framme 22.00 ikväll. Hektisk dag imorgon då jag ska hinna med både badrumsbutiken i Mölndal, igen, och så ska jag träffa en dörrtillverkare ute vid bygget på ön. Vanliga dörrar, skjutdörrar, och en stor stor spröjsad glasvägg, med glasdörr i mitten, ska byggas. Allt specialbeställt utifrån mina ritningar! Så himla kul 🙂

.

.

Skärmavbild 2020-02-18 kl. 20.11.09

.

.

Kram

Helena

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: