Att ha unnat sig lite lyx

Innehåller annonslänkar till pfg

smycken-2

.

.

Hello!

.

.

Tillbaka på tåget efter en sååå produktiv dag! Haft möte med både badrumsfirma och dörrtillverkare/finsnickare, och så snickarna på plats ute i huset. Känner mig tämligen matt just nu och ska nog vila en stund med ett avsnitt av Homeland strax, men först lite bloggning 🙂

.

.

Har ni sett vilket fint armband som landade hemma hos mig för några dagar sedan ♥ Jag är inte så bra på smycken i stort. Men är det något jag är svag för så är det armringar och armband, och den här är så fin, lite Guccistyle med bambuformen. Inte sant? Blir fint som snus det där till en enkel sidentop och mina skinnbyxor typ.

.

.

Inte jättebillig direkt men ibland måste man bara få unna sig lite.

.

.

Armringen i Guccistyle finns här 

Jag ångrade mig lite att jag inte beställde de här überfina ”Chaneliga” örhängena samtidigt (de var däremot billiga) så jag ska nog ta och klicka hem dem nu istället.

.

.

Kram

Helena

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: