Ändrade planer, ny blus och en spontan date

Inlägget är reklam för Åhlens och innehåller annonslänkar

åhlens-12

.

.

Hello there

.

.

Egentligen skulle jag ha varit på väg till Lofsdalen i detta nu. Vi fick dock lov att ändra våra planer en smula, men det blev riktigt bra ändå! Jag behövde uppsöka vårdcentralen idag, den nesliga bihåleinflammationen går inte över… och igår bestämde en glödlampa till halvljuset på bilen sig för att det var dags att lägga av, så det blev två akutbesök med fix idag innan vi kan ge oss av. Nu är både jag och bilen fixade så vi åker i morgon bitti istället.

.

.

Som sagt, dagen blev bra ändå. Jag fick jobba undan en del grejer och så hann jag uträtta en del ärenden på stan. Vid 16 tiden mötte jag upp Magnus på stan för en spontanare på Nom (mysig restaurang i Västerås). Lillan hängde med några kompisar så vi kände oss lite fria och busiga. Varsitt glas rött vin, mixade förrätter och lite mys sådär mitt på blanka eftermiddagen kändes som en härlig start på vår semester.

.

.

Skärmavbild 2020-02-21 kl. 19.21.58 åhlens-4

Blommig blus här // skinnbyxor här // svarta mockapumps här (en billigare variant här) // snygga pärlörhängen här

.

.

Jag slängde på mig mina älskade skinnbrallor, ny blus och så körde jag ett par klackar utan strumpor. Det var ju så himla soligt och varmt så det funkade galant trots att vi är i mitten av februari. Den blommiga blusen kändes också helt on point i det våriga vädret! Förresten vet jag inte riktigt hur det blev med de här bilderna. Blusen ser helt vit ut, men den är egentligen svagt svagt beige.

.

.

åhlens

.

.

Nu ska jag packa och plocka undan här innan jag åker och hämtar Lillan hos kompisen. Vi ska försöka komma iväg ganska tidigt imorgon så det blir en tidig kväll.

.

.

åhlens-13

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Jag fick min födelsedagsmiddag på Nom för en dryg vecka sedan – så mysig miljö och fantastiskt god mat. Jag åt det som låter mindre gott ”Secreto” – men mycket gott 😀. Ha så härligt i norr! Kram Milla

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: