En vacker gåva som fick bo här i stan

vardagsrum-4

.

.

Nu är det min tur att tacka mina fina vänner som följde med mig till Lofsdalen för två veckor sedan. De har alla tackat mig så fint för resan, och nu är det som sagt min tur.

.

.

Tusen tack tjejer för ert härliga sällskap och era skratt. Tack för den tacksamhet ni visat och den superfina ljusstaken jag fick i gåva av er. Den ståtliga pjäsen pryder nu sin plats hemma i stan så att jag kan njuta av den varje dag.

.

.

vardagsrum-8

.

.

Det är inte så ofta det fylls på med pryttlar här hemma, men de som kommer in, de stannar länge och det kommer den här ljusstaken att göra också. Mitt i prick Tina, Ulrica, Katarina och Helena!

Tack ♥

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: