Dagen började med möte i Västerås och slutade i stugan i Lofsdalen

lofsdalen-6

.

.

Hann nästan bara hem för att pussa lite på Lillan innan vi gav oss iväg upp till Lofsdalen igen. Landade in här för någon timma sedan och jag ska strax ställa fram lite charkisar som får bi kvällens middag. Hoppas på rikligt med snö i helgen och snar bättring eftersom jag fått en rackarns förkylning på halsen. Ingen sådan där där man liksom kryper ned i sängen och soverför, men en sån där irriterande en där näsan rinner och rösten havererar när man pratar för länge. Well well, det blir nog bra med det. Nu är vi i alla fall här för att åka skidor. Vi har båda två nya skidor som vi är så ivriga på att få utforska. Jag körde ju här uppe förra fredagen och det var riktigt lovande. Magnus har köpt sig ett par rediga pistraketer så håll i hatten i backarna i Lofsdalen för här kommer vi, hahaha!

.

.

Annars började dagen för mig på Almi Mälardalen med influencerträff. Almis Idris Danishmand, med hjälp av Mimmie här, hade dragit ihop ett mindre gäng influencers med syfte att jobba aktivt med att lyfta statusen på yrket i näringslivet lokalt, samt att få till ett nätverkande mellan oss och olika företag. Almis kontorschef var en mycket klok kvinna som tidigare jobbat i närheten av Annie Lööf, och där på nära håll, sett vilken kraft och potential som finns i sociala media, och vad mycket man kan åstadkomma när man har en skara trogna följare att nå ut till. Ska bli mycket spännande att se vad det blir av detta. Ser fram mot nästa möte.

.

.

Skärmavbild 2020-02-07 kl. 18.49.31

@pernillasinterior hann sticka innan bilden togs, men här är laguppställningen. @klaralovisoden, @tandläkarvillan @linneasskafferi – och så…… bekant nuna va? Moi! – @lindaabrahamsson, Marita Ljung och Idris Danishmand.

.

Pst, de instakonton här ovan som är rosamarkerade är länkar som går till profilernas bloggar. Kika in där – ett tips!

.

.

Ja, ska jag ta och ta tag i den där charkbrickan nu då kanske? Ha en fin helg så ses vi snart igen!

.

.

Kram

Helena

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: