Jäklarns så snyggt – fjällmys i modern tappning

brf höglandet-7

.

.

Halloj gott folk!

.

.

Alltså ni kan inte föreställa er hur mycket det blåser här uppe i Lofsdalen idag. Herre gud min skapare… Vinden greppar tag i huset emellanåt så det känns som att det ska flyga all världens väg. Att gå utanför stugvärmen idag är otänkbart. Kura stuga är det som gäller. Tur att vi inte hade det här vädret förra helgen när tjejerna var här. Hade inte varit så roligt tänker jag.

.

.

Well, well, när jag nu ändå inte kommer utanför dörren idag tänkte jag att jag skulle ta och visa lite bilder från några riktigt fina bostadsrätter (parhus) som finns till salu här uppe på Höglandet i Lofsdalen. Jag sköter sedan några månader tillbaka Lofsdalens Fastighetsbyrås sociala medier (in och följ på insta här och FB här vetja!!) och förra helgen tog jag med mig tjejerna för att titta på de första av ett antal nyproducerade bostadsrätter som mäklarassistenten/inredaren Nina Wenker har inrett hur mysigt som helst. Fiffigt nog går lägenheterna att köpa helt inredda! Det skulle jag verkligen rekommendera om någon skulle fråga mig, för Nina hade verkligen fått till det så smakfullt med färger och material och riktigt härlig fjällkänsla men i modern tappning.

.

.

brf höglandet-5 brf höglandet brf höglandet-3

.

.

Bostadsrätterna finns i tre storlekar, medium, large och xtra large. Här sitter tjejerna, Helena och Tina, i ”mediumhuset”. Skön öppen planlösning, precis som vi har, mellan kök och vardagsrum, och så sovrum och loft. Large och xtra large-husen hade flera våningsplan och ganska många sovrum vill jag minnas.

.

.

brf höglandet-6

.

.

Det var som mjölk utanför fönstren just den där dagen så tyvärr syntes det inte vilken fantastisk utsikt som finns där utanför de stora fönstren. Husen ligger på vårt område, men ännu lite högre upp och närmare backen (ligger i princip i backen) så utsikten är ungefär den samma som hemma hos oss. Magisk med andra ord 😉

.

.

brf höglandet-8 brf höglandet-10

.

.

I ett av husen fanns den här platsbyggda bänken/soffan som jag blev så himla förtjust i. Glömde att fråga om det är förvaring inunder… Snygg var den hur som helst och överlag tycker jag hemskt mycket om platsbyggda lösningar. Fanns en sådan i ett av sovrummen också.

.

.

brf höglandet-13 brf höglandet-11 brf höglandet-12

Tjejorna på väg ned! 

.

.

Lofsdalen har blivit riktigt hett de senaste åren och byn utvecklas i rasande takt. Det byggs överallt och satsas massor på att utöka och förbättra allt vad aktiviteter heter. Lofsdalen är ju inte bara en skidort, det är ju faktiskt en ort där det finns att göra året runt. Ni kanske inte vet att det tex finns värsta läskiga downhill cykelbanorna i och runt skidbackarna? Sen finns ju allt det där andra också, cykelleder (mountainbike), vandringsleder, stränder (!), tennisbana, ”björntittning” (eller vad det nu kan heta), fiske, flugfiske, minigolf, campingplats (med sjötomter typ), bowling, Sky Bar med Mackmyra whiskylager, lokalt ölbryggeri, osv, osv. Inte mindre än 7 matställen finns det också här nu för tiden, och en stor bra ICA får vi inte glömma. Framtidsplaner finns det också gott om. Det ryktas bland annat om nya backar på baksidan av fjället, och en champagnebar uppe på toppen vid Sky Bar. Yey! Give it to us, bara!!!

.

.

Skärmavbild 2020-02-09 kl. 14.59.41

.

.

Är du sugen på mer info om bostadsrätterna på bilderna, eller något annat som är till salu här uppe, ska du kontakta Malin på Lofsdalens Fastighetsbyrå här (hälsa gärna från mig). Fler bilder och info om priser etc finns också på Brf Höglandets egen hemsida här.

.

.

Kram

Helena

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: