Nominerad till Guldstänk

Skärmavbild 2020-02-06 kl. 16.18.52

.

.

Så förbenat stolt över damen som hänger med mig på de här bilderna. Hon råkar vara min absoluta bästis och nu har hon och hennes kompanjon Anna Söderberg blivit nominerade till ÅRETS NYSTARTARE av GULDSTÄNK!!!

.

.

Guldstänk är alltså en gala där företag från näringslivet i Västerås prisas varje år. Förra året fick Prevas, som min svärfar startade på 80-talet ett pris och i år är det alltså min bästis som är nominerad. Så himla kul!

.

.

5

.

.

Alltså hon och hennes kompanjon Anna Söderberg är så jäkla duktiga och målmedvetna så det är inte klokt. De startade konsultföretaget Malacon Infrastructure hösten 2018 och det har gått som tåget. Efter bara 1,5 år har de anställt 3 ingenjörer, och söker redan fler.

.

.

Under hösten har jag haft det stora nöjet att få skapa deras hemsida. Eller, suveräna Grafikfabriken gjorde själva sidan, jag skrev allt och hade åsikter och ansvar för slutresultatet. Nu är den klar och ligger ute här (någon liten detalj kanske som vi ska förfina och lite som ska fyllas på, det blev bara lite bråttom att få ut den just nu som ni förstår). Kika gärna in på hemsidan men framförallt – Rösta på Malacon här nedan.

.

.

Skärmavbild 2020-02-06 kl. 16.33.12

Klickbar skärmdump från Malacons hemsida

.

.

Och så glöm inte – RÖSTA  ↓↓↓ De har utsett mig till Kampanjgeneral (fniss) så det är bara att ligga i och göra allt för att de här härliga tjejerna ska vinna sitt väl förtjänta pris.

.

.

Skärmavbild 2020-02-06 kl. 16.40.04

Klicka på bilden och kom direkt till röstningen!

.

.

Eller gå in på GULDSTANK HÄR och rösta på Malacon Infrastructur AB, ett företag som står för mjuka värden i en hård bransch. Kom igen nu vänner, nu backar vi dessa tjejer som kommer att visa gubbarna i branschen var skåpet ska stå!!! För här kommer ett företag som presenterar sig såhär:

.

”Vår kunskap är vår styrka och vår ödmjuka vision är att vara bäst. Fast mest handlar det förstås om att se möjligheter och människor. När man sätter individen i centrum sker underverk och resultat långt över förväntan. Att vi sen är påhittiga och ser kluriga möjligheter som andra inte ser, det är inget vi brukar skryta om, det kommer ni att märka ändå”

.

Sjukt bra skrivet, inte sant? Måste vara en oerhört skicklig skribent! Hehehe, blink blink!

.

.

Skärmavbild 2020-02-06 kl. 16.18.52

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: