Så använder vi rummen

soffa

.

.

Sedan Lillans syster flyttade hemifrån och vi gjorde hennes rum till ett ”vardagsrum” på övervåningen, använder vi sällan vardagsrummet på nedervåningen under veckorna. Vi hänger liksom alltid där uppe nu efter att middagen är uppäten och undanplockad. Kanske blir det annorlunda när vardagsrummet (som är på bild) blir klart. En stor skön soffa och ett par fåtöljer ska det bli så småningom.

Fredagar och lördagar spenderar vi dock i vardagsrummet, och såklart när vi har kalas. Rummet är stort och bra och rymmer många. Vi brukar bära in soffan vi har i hallen för att få lite fler sittplatser 🙂 Fiffigt va?

.

.

matsal olika

.

.

Matsalsdelen använder vi dock flitigt. Speciellt jag som kommit på att det är kalasbra att sitta där och jobba om dagarna när jag är ensam hemma. Dock drömmer jag om att en dag få göra matsal i tv-rummet som ligger i fil med vardagsrummet…

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: