Perfekt tight varm skidbyxa

Innehåller annonslänkar till Stadium, Åhlens och Peak Performans

Lofsdalen-3

Skidbyxa här och varm tröja här

.

.

Halloj

.

.

Vet ni, jag ligger i sängen med datorn på magen och jobbar idag. Det är varmt och skönt och jag har inte minsta sug efter att stiga upp och klä mig. Egentligen skulle jag vilja slå på en film och bara slappa, men det går inte eftersom jag har allt för mycket jobb som måste göras, men att kunna ligga i sängen och göra det, det är ändå det näst bästa så jag är nöjd ändå 🙂

.

.

Fick just en fråga i kommentarsfältet var mina skidbyxor är ifrån, och kom på att det var en himla bra fråga som kanske fler vill veta svaret på. Byxorna är nämligen svinsnygga och jag är toknöjd med dem. Det som skiljer dessa byxor från andra jag har är att de är supertajta, superstretchiga och varma! Alltså vanligtvis är skidbyxor/termobyxor förvisso varma men alltid byllsiga, helt ostretchiga och man känner sig väldigt mycket som ett barn i dem. Hittar man ett par som är lite ”nättare” och inte går upp under armhålorna eller har hängslen, då glider de gärna ned istället så att man behöver gå och dra i dem istället. Så fort man typ böjer sig fram för att knäppa pjäxorna sitter de på halva rumpan. Men icke med dessa.

.

..

1

.

Skidbyxorna hittar du här 

.

De här byxorna sitter helt enkelt som en smäck. Man känner sig smidig som en katt i dem och de hindrar en inte från att röra sig helt fritt (superstretch). De sitter verkligen där de sitter om man säger så. Dessutom är de jäkligt snygga och smickrande för benen med den tighta siluetten. Ser liksom mer ut som ett par snygga byxor än ett par termobyxor. Baktill finns dragkedjor att dra upp för att få byxan över pjäxorna, och under är det snölås så att ingen kall snö smyger sig in. Snygg detalj är det kraftiga bältet och inte var de så dyra heller. Love them!

.

.

Lofsdalen-4

Skidbyxa här och jacka här

.

.

Men är de verkligen varma tänker ni? Jodå, om det inte är 10-15 minus, då skulle jag inte ha dem. Men ligger det runt -5 eller så skulle jag säga att de är perfekta.

.

.

Ha en härlig dag!

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: