Hemma igen och det händer i veckan

köket1

.

.

Halloj

.

.

Hemma i Villa Skogsbrynet i Västerås igen efter en riktigt härlig helg med tjejerna i Lofsdalen. Så glad jag blev när jag klev innanför dörren och fick en bamsekram av Lillan, en redig puss av Magnus, och så såg jag att det var nystädat i huset! Vilket mottagande och vilken suverän början på nästa vecka.

.

.

Nästa vecka v 6 börjar lugnt med lite ”katching up”, fakturor ska skickas och några ska betalas, social medier ska uppdateras och så ska jag svara på de mail som kommit in under de senaste dagarna. En hemsida ska korrläsas och fixas till, och så ska jag fota ett samarbete samt lägga upp en plan för ett annat samarbete. På tisdag åker jag till Arboga och stylar en villa. Sen eftermiddag ska jag titta på ett objekt som ev ska stylas längre fram. På onsdag besöker jag en ny inredningskund som behöver hjälp med en övervåning. Med största sannolikhet åker jag till Göteborg och bygget som pågår där på torsdag. På fredag morgon är jag inbjuden till ett möte som jag faktiskt inte vet så mycket om och direkt efter det åker jag upp till Lofsdalen igen.

.

.

Ja, så ser min vecka ut. Ni då, händer något kul?

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: