Kommer mig inte för

övervåning

.

.

Halloj

.

.

Fy fasiken vad jag fryser. Är nyss hemkommen från Arboga där jag gjort en styling, och jag är helt genomfrusen från topp till tå. Ska iväg till gymmet senare och då lär jag ju bli varm och go, men just nu sitter jag inlindad i filtar och försöker få upp värmen. Jag har en lång lista på saker att bocka av men jag kommer mig inte riktigt för att börja med det. Surfar mest runt och tittar på sånt som inte alls är viktigt just nu. Nej, måste ta mig i kragen och skärpa till mig!

.

.

Till exempel har jag massor av bilder från vår sista aktivitet i Lofsdalen som jag borde redigera och göra ett inlägg av…

.

.

See you!

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: