Snygga nyheter hos Åhlens

Inlägget är reklam för Åhlens och innehåller annonslänkar

åhlens

.

.

Godmorning

.

.

Det blev visst några dagars frånvaro här på bloggen för mig. Jag har helt enkelt inte haft några uppslag för inlägg, så jag lät det hela bero och tänkte att det kommer väl tillbaka till mig. Och se på sjutton så gjorde det det!

.

.

Idag bjussar Västerås på sol och rena vårvädret med 5 grader varmt, trots att det är typ mitten slutet av januari, hum… Skumt… Än så är det långt till vår, innan rönn i blomma står… men visst blir man väl lite sugen på att klä sig vårigt. Jag har tex skippat min varma ullhalsduk till förmån för den här helt underbara silkessjalen som jag köpte för flera år sedan. Hade helt glömt bort den och hittade den när jag började leta efter något lite mindre vintrigt och varmt. Har nästan aldrig använt den innan, så himla knasigt. Den är ju sååå vacker, bilderna gör den inte rättvisa.

.

.

åhlens-4 åhlens-2

Sidenscarf av Emma Fällman här

.

.

Motivet föreställer ”Norrlands flora och de djur som inte överlevde vintern…”. Målad av Emma Fällman. Lillan tycker att den är läskig och att jag är helknäpp som går omkring med fågelskelett på sjalen, men jag tycker att den är fin. Den är faktiskt så fin så att jag skulle kunna tänka mig att rama in den och ha den på väggen som en tavla istället. Den är möjligen lite för stor för det, men hade den varit mindre hade jag lätt gjort det. Trots att det är flera år sedan jag köpte den, så dök jag på den här när jag bläddrade runt på Åhlens nu. Klassiskt plagg som står sig över tid alltså. Me like! Där fanns också flera andra färger och motiv, bland annat den här, som är mindre och skulle kunna funka perfekt som tavla. Vad tror ni om den ovanför sänggaveln?

.

.

I övrigt finns det många trevliga nyheter på Åhlens. Snyggt snyggt. Och om jag skulle få välja något av det jag lyfter fram här skulle jag ta baddräkten. Jag är så sugen på att simma någon eller några dagar i månaden, för motionens skull, men har ingen fräsch baddräkt. Bikini är inte så kul i badhus tycker jag… Lillan älskar att bada så det vore verkligen en toppenidé att åka hela familjen till badhuset och simma.

.

.

Skärmavbild 2020-01-21 kl. 21.16.13

kostymbyxa Wera här // underbar kjol Ida Sjöstedt här // beige plånbok/korthållare här // svarta sneakers här // beige sneakers här // bekväm toffla här // örhängen Pilgrim här // vrålsnygg baddräkt Adidas by Stella Mc Cartney här // glittermask här

.

.

Nej nu ska jag ta och sätta fart här, har mycket att göra innan jag sätter mig på tåget till Göteborg ikväll. Ska vara på bygget tidigt imorgon bitti så det är lika bra att övernatta för att slippa gå upp så galet tidigt. Det tar nämligen en stund att ta sig med diverse transportmedel ut till ön där bygget är.

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Ja, lite ”läskig” fågel i ena hörnet där, men verkligen annorlunda! Sen ser den sååå silkigt skön ut. Jag kan riktigt känna hur mjuk den är att ta på sig! Gör det – och ta ett foto!☀️

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: