Dunkappa som det funkar att cykla i

Innehåller annonslänkar

kappa-3

.

.

Hallå där

.

.

Jaha, då sitter jag på tåget igen, med näsan pekandes åt Göteborg. Jobbat hemma hela dagen och inte varit utanför dörren annat än när jag gick och mötte Lillan i skolan. Jag gör det varje dag. Trots att det inte är långt mellan skolan och vårt hem så följer vi henne till skolan varje morgon och hämtar henne varje eftermiddag. Känns bäst så, och Lillan gillar det också. Det är mysigt att få de där minutrarnas promenad med henne, när skoldagens minnen är helt färska och hon bubblar om skolmaten (avhandlas alltid först), lektionerna och rasterna. Har det hänt något speciellt? Har alla varit snälla? Har DU varit snäll osv.

.

.

kappa-2

Kappa Miinto här // sidenscarf Åhlens här // jeans Cubus här // handskar här // solglasögon här // handväska här // liknade skor finns hos Members (mycket nedsatta priser) här 

.

.

Idag tog jag tillfället i akt att bli fotad, av Lillan på väg hem från skolan, i min nya jacka/kappa. Älskar den. Lätt och luftig, men varm och gosig med 90% dun och 10% fjäder. Precis lagom längd. Först ville jag ha en hellång kappa, som är så trendigt, men så kom jag på att det var ju högst opraktiskt om man cyklar mycket som jag gör. Det hade ju aldrig funkat! Den här är perfekt. Värmer rumpan när man sätter sig i en kall bil tex men är smidig och funkar på cykel med.

.

.

kappa

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: