Bästa städredskapet

städa-6

.

.

Vi har sjukt mycket lister runt dörrar, på väggpaneler, trappräcken etc etc hemma hos oss. Börjar man att våttorka dem får man torka i timmar. Det blir rent och fint och luktar gott, visst, men ibland vill man bara fräscha upp lite. Ni vet, en liten quick fix inför att gäster kommer på besök eller så. Då är den här lilla dammvippan helt fantastisk! Använder den till våra sänglampor och sängbord också (de är svarta, vilket är helt superopraktiskt i ett sovrum…). Med vippan slipper jag se det där trista grå lagret damm som dyker upp efter typ varje natt.

.

.

Ett litet tips bara. Köpte den för några år sedan på typ Rusta tror jag. Ingen aning om de finns kvar.

.

.

städa-7

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: