Syrran fyller år – så olika och lika är vi

.

.

Hello

.

.

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det min systers födelsedag! Hipp hipp hurra för henne på 46 årsdagen!

.

.

Vi är olika min syster och jag, som natt och dag, och egentligen skulle vi, enligt min mening, behöva ta lite grann av varandra för att bli lite mer kompletta. Eller kanske är det bäst att jag håller mig till mig själv och vad jag borde hämta hem från syrran.

.

.

Jag skulle nämligen sannolikt behöva plocka en del egenskaper från min syster. Hon är mjuk som lättvispad grädde, jag är hård som granit i jämförelse. Hon försöker smälta in, jag tar plats. Hon är ordningsam, organiserad och strukturerad medan jag är slarvig och tar det mesta på uppstuds (även om jag blivit bättre på det). Hon tänker sig för innan hon pratar för att inte stöta sig med någon – jag är ofta impulsiv och säger saker i affekt som jag ibland får ångra. Hon kommer alltid i tid, jag kommer alltid för sent (jag har blivit bättre där med ska tilläggas och jag kommer inte för sent i jobbet!). Hon stryker och manglar ALL sin tvätt och jag äger inte ens en mangel. Hon köper julklappar i augusti, jag köper julklappar den 23 dec. Hon började pensionsspara när hon var 18, jag när jag var 47. Hon är vacker som en dag och har knappt en endaste liten rynka (inga botox och fillers eller andra ingrepp där inte) jag har massor av den varan (ingen botox eller annat hos mig heller, och någon tyckte att jag kanske borde testa det – Ehhh, tack för tipset men nej tack!).

.

..

.

.M

Men vi har en del likheter också, syrran och jag. Vi är intresserade av inredning båda två, har blonderat håret sen vi var 15 och kärleken till lack/skinnbrallor är gemensam. Vår stora last i livet är chips! Vi har precis samma humor och gapflabbar ofta tills tårarna rinner när vi träffas. Vi älskar också att fuldansa till E-types  ”Hold your horses tonight” så snart vi har kalas och fått några glas vin innanför västen. Vi delar också känslan att Electric Light Orchestras ”Hold on tight to your dreams” är the soundtrack of our uppväxt! Och sist men inte minst så älskar vi ju båda varandra, med alla olikheter till trots.

.

.

.

.

.

.

Grattis grattis älskade syster på din födelsedag. Syns snart!

.

.

Ullen-3

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

9 kommentarer

Hold on tight to your dreams! Tack för att du återupplivade den låten! Nu vill jag DANSA😻 – ha en bra födelsedag, snyggingar! 🎉🥁🎊 💃💃

Gilla

Fin syster men det är du också tack o lov för dig och Lena Endre sunda naturligt vackra åh vad ni behövs i denna värld där alla normer om hur kvinnor ska se ut är helt overkliga 💪❤️

Gilla

Älskade syster så fint du skriver, inte ett öga torrt😘 Kul att du får fram våra ”tokigheter” också, för det hör ju till vanligheten att vi skrattar tillsammans så tårarna rinner😂😂😂 Tack för ett fint firande igår😍
Love you❤

Gilla

Men å Helena vad du skriver fint… blir gråtig…
Måste nog säga att även fast jag älskar att du har sån självinsikt är du lite FÖR hård mot dig själv…
Jag är säker på att du gör din syster rättvisa men du borde allt vara snällare mot dig själv i din beskrivning ❤ ❤ ❤ Kraaaaaaaam

Gilla

Jag tycker också att du är lite FÖR hård mot dig själv. Så otroligt många fina sidor som du har. Lagom är bäst ❤😘

Gilla

Jag tycker också att du är lite FÖR hård mot dig själv. Så otroligt många fina sidor som du har. Lagom är bäst ❤😘

Gilla

Håller med föregående och VET att du har många fina sidor som du ska vara stolt över😘 Förstår dock att du skrev vissa delar med glimten i ögat😁😘

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: