Ny fåtölj och ljuset har återvänt

Innehåller annonslänkar

sovrum-6

.

.

Halloj

.

.

För första gången på eeevigheter gick det att fota inomhus som folk igår, jippi! Alltså det var ljust och fint och alla smutsiga fönster och speglar syntes väldigt klart och tydligt, haha! Men om vi bortser från det (snälla titta inte så noga jag ska städa idag) så var det oändligt skönt med ett ljust hus utan lampor tända.

.

.

Vad var det jag fotade då, jo fåtöljen, har ni sett en sådan goding! Jag tycker att den är sååå himla cool, och om man inte visste bättre så skulle det kunna vara en sån där rackare för 20-25 000 kronor på Nordiska Galleriet. Nu är det ju inte det förstås utan den kommer från… tadammm… Ellos här och är betydligt billigare (tyvärr verkar den slut just nu, men håll koll för plötsligt dyker den upp igen). .

.

.

sovrum-2 sovrum-4

.

.

Det är alltid så svårt att på bild få en känsla för hur stort saker och ting är i verkligheten, trädgårdar och rum ser alltid större ut än vad de är, medan möbler ofta ser mindre ut än vad de är. Den här fåtöljen är nämligen ganska stor, men ser ut som en barnmöbel här… Jag borde ha satt mig i den så hade ni fått en bättre bild av den.

.

.

sovrum-3

.

.

Jag har fått frågor om sängkappan, den finns här, den är superfin och jättebra i och med att den finns i stl 210 x 220 cm, men börjar nästan ångra att jag inte köpte den här istället, den är 54 cm bred istället för den jag har som är 52 och det hade behövts, är precis på gränsen nu. Den ser också lite mer exklusiv ut…  Mörkläggningsgardinerna finns här, mattan här, spegel här och lampan på bänken här. Bänken har jag byggt själv och urnan har jag köpt på Läkarmissionen.

.

.

Och för den som undrar, jodå, jag ska flytta om spegel osv på väggen. Några tavlor ska till också.

.

.

Kram

Helena

 

Kategorier:

Okategoriserade

5 kommentarer

Måste fråga om fåtöljen är skön att sitta i överhuvudtaget. Den ser så låg ut i ryggen. Kan du ta en bild av dig i den kanske. Det kanske bara är en sån där fåtölj som man har till utfyllnad och inte har ngn praktisk användning av. Är annars sugen på den……fint hos dig iaf…..

Gilla

Hej Unni, den är faktiskt himla skön att sitta i!!! Ja kanske inget man sitter och kollar film, men den är stor och mjuk och omfamnade, mycket skönare än man kanske kan tro. I och med att den är större än man tror så är även ryggstödet högre. En keeper, om du frågar mig!! Ska se om ja kan få till en bild där jag sitter i den. Kram Helena

Gilla

Villhöver fåtöljen 🥰 håller utkik när den kommer i lager igen, då slår jag till helt enkelt! Jättefint hos er 🥰

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: