Äter jag såhär så mår jag som bäst

hos katta-2

Katarinas goda kyckling på en grekisk sallad, yummi!

.

.

Det har gått lite överstyr med ******, det senaste halvåret, all min träning till trots. Och dessutom har jag ätit på tok för mycket bröd och pasta som jag ju inte alls mår bra av. Nu ska det bli ordning på det och sedan årsskiftet sköter jag maten exemplariskt. Jag älskar ju mat, all mat, och äter mycket, så det gäller att äta rätt mat. Dvs det som är rätt för mig.

.

.

Jag har fått kommentarer tidigare om att jag kallat min kosthållning fel saker, så jag låter bli att benämna det vid namn och nöjer mig med att säga såhär – jag äter ALLT, utom vanligt bröd (mjöl), pasta och socker (som jag får ont i magen av), och så äter jag LITE ris och potatis om jag tex blir bjuden på det. 1 dag i veckan lyxar jag till det med sötsaker och pasta om jag är sugen, vilket jag inte alltid är. I övrigt äter jag mycket fisk, fågel, grönsaker, nötter, ägg, ost och andra mejeriprodukter. Det här är den absolut bästa kosten för mig. Jag mår så bra av den och känner mig pigg och lätt. Dessutom kommer de där extra nesliga kilogrammen som gjort mig sällskap den senaste tiden snabbt fly sin kos om jag sköter mig, vilket jag avser att göra!

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Försöker också äta precis som du, skillnaden är att jag ibland lyxäter chips 🙈 min stora last i livet! Slipper värk i kroppen som jag får direkt om jag slarvar men vet inte om jag går ner i vikt, snarare upp just nu! 🙃

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: