Nyår i Villa Skogsbrynet i år – men samma koncept som förra året

Skärmavbild 2019-12-31 kl. 00.54.24

.

.

Godmorgon Nyårsafton

.

.

Nu far vi hemåt Vässan för att fira Nyårsafton med våra vänner i kväll. I år kommer vi att hålla till hemma i Villa Skogsbrynet. Vi kör samma koncept som förra året med catering/take away från K9. Ett lysande alternativ tycker vi. Under några års tid lagade vi all mat själva under kvällen, men upptäckte att merparten av tiden gick åt till matlagning och inte trevligt umgänge, så vi beslöt oss för att testa att hämta mat från K9 och det blev succé. Speciellt bra blir det i år när vi kommer hem bara några timmar innan firandet börjar. Skönt också att jag är frisk i år, det var jag inte förra året när den här bilden togs…

.

.

Önskar er som kanske inte tittar in här mer idag ett riktigt Gott Slut och ett Gott Nytt År!

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: