Mitt i advent drömmer jag mig bort till det här som väntar i sommar

I samarbete med Novasol

huset

Mallorca sommaren 2017

.

.

Jag veeet, det ääär mysigt med advent och juletid och tända ljus och pepparkaksbak, men när bilen såg ut som en Grönlandsigloo och inte gick att få upp dörrarna på här om morgonen så lackade jag ur och kände att nu… nu är det dags att ta tag i sommarsemestern, så att man har något (som har med sol och värme) att se fram mot i alla fall 🙂

.

.

Vi har de senaste 3 åren hyrt boende (lägenhet och villa) på Mallis och har bestämt att vi ska hyra hus på Mallorca igen. Tillsammans med våra vänner! Vi älskar Mallorca och kan faktiskt inte komma på något ställe där vi hellre vill spendera vår sommarsemester. Att hyra boende är det bästa tycker vi. Visst, hotell är nice, men inte någon längre tid egentligen. Lägenhet, eller villa med trädgård och egen pool, slår det mesta om du frågar mig.

.

.

mallorca-4 mallorca

.

.

Att kunna chilla, grilla och bara hänga vid sitt boende är nog det jag gillar bäst med att hyra. Bor man på hotell känns det hela tiden som att man måste iväg någonstans. Ja men ni fattar, hyr man ett boende blir man liksom liiite mer en del av allt, och behöver inte vara på språng hela tiden.

.

.

frukt

.

.

Och att bjucka familj och vänner på ett jättefat med nyuppskuren färsk frukt är ju inte så lätt på ett hotell precis, hehe!

.

.

Något vi lärt oss genom åren är att de bästa boendena försvinner snabbt. framförhållning är A och O, och ska man ha något att välja på då gäller det att vara ute i god tid (inte min paradgren om man säger så…). Men det går faktiskt att lära gamla hundar att sitta, så i år har vi bestämt att vi ska boka innan jul.

.

.

Vi har bland annat tittat lite på boende i Palma. Det finns på riktigt helt magiska ställen!

.

.

EML754_81 EML495_41 1 4

.

.

Jag brukar alltid få frågor om var/hur vi hyr boende. Novasol är ett tips från mig till er. Kolla in deras utbud och dröm dig bort lite du med.

.

.

mallorca-7

.

.

Nej, nu måste jag verkligen hoppa i säng. Klockan är 02.00 och vi har kalas imorgon, hjälp!!!

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: