En magisk ateljé vid Slakteriet

slakteriet1

.

.

Så var den här helgen avklarad, med Lilla Julbordet vi bjöd på idag, och allt vad det innebär. Vi inledde i fredags med att äta middag tillsammans med tjejerna (Jonna är hemma från Bilbao eftersom hon fyller år) på Saluhallen Slakteriet. Deras burgare är de godaste ever, slår alla andra i stan med hästlängder. Lillan var den enda av oss som istället gick loss på sushi som är det bästa hon vet.

.

.

slakteriet1-2

.

.

När vi ätit klart handlade vi kött och annat till vårt julbord hos Susanne på Stora Ekeby Kött. De har flyttat in i ”egna” lokaler i samma byggnad, så nu går man in till dem i dörren till höger om entrén vid vägen.

.

.

När vi var klara upptäckte jag något nytt… En blomsteratelje på innergården.

.

.

slakteriet1-3 slakteriet1-5 slakteriet1-4 slakteriet1-6 slakteriet1-7

.

.

Allt var så vackert där inne och det kändes liksom som att man plötsligt var någon annanstans i en annan tid när man klev in genom dörren. Vi hade lite bråttom så jag fick bara kika som hastigast, men det var något magiskt över det hela. Måste tillbaka asap och titta och inspireras och kanske handla något fint. Vet inte vad stället heter, men det ligger ute vid Slakteriet för den som precis som jag vill se mer av allt det fina där inne.

.

.

slakteriet1-9

.

.

Allt var liksom så filmiskt vackert. Växterna, snön, ljusen, och så den söta tjejen som har butiken. Som sagt, jag måste dit igen och kika lite till.

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Jättefint! Blomsterateljen i Mälarstaden heter butiken. Tyvärr har de inte plats för vår keramik, hade känts fint☺️

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: