Trevligt mingel och kul konst på invigning av nytt kontor

Innehåller annonslänkar

mediastrategi-10

Varma favoritjackan från Busnel var perfekt under vinterkappan i spöregnet i torsdags. Var som en dränkt katt när jag kom fram… (kolla frissan bara, inte en lock fanns kvar, hahaha). Missa inte Busnelrean hos Members här, kalaspriser verkligen! Members har dessutom just nu 15% extra rea på alla redan nedsatta priser. 

.

.

Den här veckan rusade verkligen förbi och jag har knappt hunnit blogga känns det som. Fattar inte riktigt var tiden tar vägen… Glömde skriva ”Det händer i veckan” (men det är nog bara mamma som saknar den, hahaha), men jag kan berätta att jag bland annat har stylat en lägenhet inför försäljning, ritat förslag på ett badrum åt min kund i Göteborg, fixat i ordning butiken och haft öppet en dag (Yey! Det blev succé), skrivit på texten till en hemsida jag jobbar med åt en kund. Och så har jag städat källaren här hemma. Jag har stylinglager i en del av vår källare och och herre Gud min skapare så det såg ut. Kaos! Nu är allt snyggt och prydligt ordnat så det är lått att få en överblick av vad som finns, och enkelt att plocka det som behövs inför stylingar. Skönt!

.

.

Jag har också hunnit med en trevlig tillställning i form av invigning hos Daniel på Mediastrategi som flyttat till nya superfräscha lokaler! Daniel gjorde min första hemsida (men den gick i graven för några år sedan) när jag startade mitt företag och var också min första riktiga inredningskund 2012. Sedan dess har vi jobbat med lite andra projekt tillsammans. Nu boar han och hanns anställda alltså i den här fina lokalen på mysiga Köpmangatan i centrala Västerås.

.

.

mediastrategi mediastrategi-2 mediastrategi-4

.

.

En kul detalj är att konsten i lokalen kommer att bytas ut löpande, så hela kontoret är som en stor konstutställning. Just nu var det Micke Reuter och en annan Västeråskonstnär som ställde ut sina verk där. Såklart är det Micke som ligger bakom popcornskorna, Kalle Anka gjord i tuggumi, skor med träben och den röda pricken i megaformat (ni vet den där röda lilla klisterlappen som markerar att ett verk är sålt på konstutställningar). Verken heter nog något annat men jag hann inte snappa upp det.

.

.

mediastrategi-7 mediastrategi-8 mediastrategi-6 mediastrategi-5

.

.

Micke tycks ha fattat grejen med återbruk, inte sant? Jag skulle verkligen vilja ha popcornskorna. Fasiken så coolt på en piedestal i vår inre hall! Ska nog ta och kolla hur mycket de kostar.

.

.

Såklart bjöds det på gott bubbel och smarrigt småplock med asiatiska influenser. Tack Daniel & Co för trevligt mingel!

.

.

mediastrategi-3 mediastrategi-9 Skärmavbild 2019-11-30 kl. 12.36.29

 

.

.

Kram

Helena

 

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: