Västerås senaste restaurangtillskott – Italien på riktigt

Skärmavbild 2019-11-26 kl. 15.43.07

.

.

Alltså så litet, så mysigt och så ljuvligt gott! Den nya lilla ”italienaren” ligger hemligt gömd och inbäddad i en inredningsbutik i Rosa Huset vid Bondtorget (Bis Nonno). Kunde man aldrig ana liksom!

.

.

Hemlagad lövtunn pasta, så god att både Lillan och jag kände för att prova varenda rätt på måndagens meny. För runt 100-lappen serveras alltså suveränt god pasta med hembakt bröd och dryck, alltid när butiken är öppen (men utanför stod det att de serverar lunch 11-16, så jag vet inte riktigt om jag fick något om bakfoten…).

.

.

Skärmavbild 2019-11-26 kl. 15.43.53

.

.

Några få bord bara, skön musik och trevlig personal. Vi kommer garanterat tillbaka!!

.

‘.

Skärmavbild 2019-11-26 kl. 15.44.33

Skärmavbild 2019-11-26 kl. 15.44.16

.

.

Har ni vägarna förbi Västerås måste ni in där och äta. Och har ni aldrig testat hemgjord pasta är detta ett utmärkt ställe för att testa det på. Efteråt kommer du aldrig vilja äta någon annan slags pasta 🙂

.

.

Skärmavbild 2019-11-26 kl. 15.58.05

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: