Julklappstips – Ideal of Sweden 50% på allt

Innehåller annonslänkar

1

Handväskan från Åhlens finns här, suverän väska om du frågar mig!

.

.

Godmorgon

.

.

Sticker in här en snabbis, eftersom jag ändå inte kan sova, och tipsar om att Ideal of Sweden har hela 50% på ALLT, samt 20% på allt över 590 kr, den här veckan. Perfekt i jakten på bra och billiga julklappar.

.

.

De bästa sakerna jag själv har därifrån är tveklöst den extra långa tygsladden på 2 meter, powerbanken med extra kräm, och så mitt passfodral. Gillar verkligen att ha passfodral, även om jag lätt skulle välja den här Chaneliga varianten (som har en matchande korthållare) istället om jag skulle köpa en ny idag, vilket jag tyvärr alltså inte behöver. Har ju inte slitit ut passet de senaste året direkt… 🙂

 

.

2

3 Skärmavbild 2019-11-26 kl. 05.21.49

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: