Tips! Så gör du det enklast när du vill inreda med färg och få till det

I annonssamarbete med Ellos

ellos-2

Tidigare i höstas när vi var på Gotland

.

.

Att inreda med färg blir mer och mer vanligt, även om det går ganska sakta framåt. De flesta kör fortfarande på säkra kort som vitt och grått. En anledning till det tror jag är för att det ibland kan vara svårt att få till det och hitta färger som passar ihop. Det finns en massa ”regler” kring detta som man kan läsa sig till i färglära. Men vill man ta en enklare väg så kan man jobba med moodboards.

.

.

Enklast gör man då så att man tar en bild med färger man själv gillar och som man tycker känns harmoniskt. Börja att leta naturbilder. Naturen har en fantastisk förmåga att matcha sig själv hela tiden. Tänk sommar och klatchiga färger som gröna ängar och röda stugor, eller blå hav och vita båtar. Till hösten kommer alla gula orange och bruna färger osv osv. Man kan också göra så som jag har gjort här, bara ta en bild från en resa med tjejkompisar, med färger man gillar, och så använder man den som inspo till sin moodboard!

.

.

Skärmavbild 2019-11-21 kl. 12.37.55

matta här // lammskinn här // vit gardin här // kudde här // påslakan här // lampa här // rosa kudde här

 

Gör man så, blir det sååå enkelt att direkt se vilka färger som passar ihop och vilka som blir heltokiga tillsammans!

.

.

All inredning i moodboarden kommer i övrigt från Ellos som har så mycket fint i butik, och massor av erbjudanden just nu. Jag handlar mycket där åt mina kunder eftersom de har ett stort utbud och bra priser. Dessutom kan jag nu erbjuda både er och mina kunder YTTERLIGARE 5% extra på alla erbjudanden inkl varumärken – gäller även på rea- och kampanjpriser. Koden är giltig mellan 25/11-2/12.

Koden är: 405451

 

Här hittar du alla fina erbjudanden hos Ellos just nu!

Skärmavbild 2019-11-25 kl. 18.14.18

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: