Årets livräddande julklapp

Innehåller annonslänkar

Skärmavbild 2019-11-23 kl. 17.13.04

.

.

Den tiden då man köpte onödiga julklappar till folk som redan har allt är förhoppningsvis förbi. Jag tror faktiskt att de allra flesta tänker efter både en och två gånger innan de köper julklappar nuförtiden. Det bör ju liksom vara saker som mottagaren ändå behöver och har nytta av, inte sant?

.

.

Mitt tips i det segmentet måste ändå bli Hövdingen. Ni vet cykelhjälmen som bara är en krage runt halsen och blåses upp som en stor airbag när man faller. Jag har en egen sådan och jag tycker den är toppen! Verkligen. Super på sommaren om man inte vill dra på sig en hjälm och sabba frissan eller på vintern när man kanske vill ha en varm mössa istället för en kall hjälm…

.

.

Skärmavbild 2019-11-23 kl. 17.21.28

Älskade träningstights från Stronger finns här, också en bra julklapp och nu är det 20-50% REA så passa på!!!

.

.

Anledningen till att jag tipsar om det just nu är för att Black Week och Black Friday och sånt kickar in till veckan, och Hövdingen kostar en slant så kanske finns det möjlighet att få den lite billigare då? Egentligen har jag ingen aning om det blir någon rea på just den, men jag vet att den finns härStadium, och ni kan ju alltid hålla lite utkik om det är aktuellt. Jag kan också hojta till om det är så att jag får nys på någon rabattkod, någon kampanj eller dylikt. För håll med mig, visst är det ett bra julklappstips?

.

.

Lite kuriosa att addera till det hela är att Prevas, det IT-företag som min svärfar startade på 80-talet, har varit med och utvecklat Hövdingen (här kan du läsa om det)!

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: