Finparfym och vardagsparfym – Har ni också olika?

Innehåller annonslänk

parfym

Finparfym som jag fick i present av Magnus när han kom hem från Spanien

.

.

Godmorgon lördag och kära läsare

.

.

Gråare än gråast ute idag men inte gör det något när humöret är på topp. Förkylningen har mer eller mindre lämnat min kropp och jag ser fram mot att kunna träna i veckan. Tyvärr har Lillan fortfarande ont i halsen och jag börjar överväga ett besök på vårdcentralen till veckan. Hon har varit krasslig med halsont och feber som kommit och gått i 4 veckor nu och missat jättemycket i skolan…

.

.

.Hur som haver. Lovade tidigare att jag skulle visa vad jag fick av Magnus när han kom hem från Spanien (ni vet den där resan som jag och Lillan missade för att hon var sjuk). En jättefin parfym fick jag i alla fall. Ljuvlig doft och vacker flaska som får stå framme som dekoration i sovrummet. Jag är mycket snål på den så att den ska räcka länge. Till vardags kör jag med mina små parfymer från Sniph (och du, kolla in deras superfina adventskalender här, skulle gärna ha den själv 🙂 )

.

.

parfym-2

.

.

De står lättåtkomliga i badrummet så att jag bara kan dutta på mig lite när jag känner för  att fräscha upp mig under dagen (brukar ha en av dem i väskan när jag är borta hela dagar). Gillar att det kommer nya varje månad 🙂

.

.

Ha en fin fortsättning på lördagen!

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Hej Helena!
Jag har olika parfymer beroende på vardag eller fest. Jag har även sommarparfymer som jag brukar ha under sommaren som är ännu lite lättare i doften.

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: