3 för 2 och lite färg för omväxlings skull

Innehåller annonslänkar

Skärmavbild 2019-11-21 kl. 09.34.51

3 för 2 (billigaste gratis) här

.

.

Jag kör nästan alltid med svarta underkläder eftersom vita är så hopplösa och blir fula direkt efter ett par tvättar. Så irriterande. Jag har fått berättat för mig att det är sköljmedlet som gör många vita underkläder grådassiga, så man ska undvika det.

.

.

Men det känns ju helt uteslutet att tvätta en hel maskin, utan sköljmedel, med typ bara 1 bh och 5 trosor, så då åker de ju med i den vanliga tvätten och blir fula istället… Och nej, jag orkar inte tvätta för hand, då väljer jag svarta underkläder istället.

.

.

Man behöver ju egentligen inte köra svarta, det går ju att ha andra fina färger bara det att jag varit dålig på det. Behöver köpa lite nytt och fräscht nu inför julens alla tillställningar och den här gången kommer jag att välja andra färger. Härligt juligt rött till julafton kanske?

.

.

Hur som haver så har Cubus 3 för 2 på BH och trosor just nu så jag tänkte passa på att handla lite fint här.

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: