En box med skönhet kom och piggade upp i sjukstugan

Innehåller annonslänkar

glossybox

.

.

Godkväll mina damer

.

.

Dagarna blir lite halvsega just nu i och med den sjukstuga som vi fortfarande har här. Lillan har ju alltså insjuknat med halsont och feber för 3e gången på bara några veckor, och så har jag min egen förkylning att ta hand om. Så ja, jag kan inte säga annat än att jag börjar bli rejält less på att inte kunna leva på i vanlig fart.

.

Men men, det är ju inget allvarligt med någon av oss, så det är bara att ha tålamod och vänta ut det. Kanske är det bra att det blir lite ofrivilliga pauser i livet ändå?

.

.

Roligast idag var i alla fall att hämta några paket på posten. Det mesta var till min kund men ett paket var till mig. En Glossybox! Har aldrig testat det innan 🙂 De har ju varit poppis hur länge som helst, och jag har läst om dem i många år, men som sagt aldrig testat själv.

-.

.

glossybox-2 glossybox-3 glossybox-4 glossybox-7

.

.

Vad var det då i den här månadens utgåva? Det kan man se här.

 

..

glossybox-6 glossybox-5

.

.

Lillan gillar sånt här mer än mig så hon fick allt i Glossyboxen utom ögongelen, den behåller jag själv. Kanske köper jag hem den här adventskalendern till henne. Den skulle hon uppskatta.

.

.

Nu ska jag ta och hoppa i säng här, sova är bästa medicinen, inte sant?

.

.

Kram

Helena

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: