Det händer i veckan

huset 2019-3

.

.

Hello there!

.

.

Förkylningen hänger envist kvar även om jag mår mycket bättre. Det vände igår kan man säga och himla tur var det för jag har verkligen inte tid att vara krasslig nu. Veckan bjuder på en massa roligt jobb så det är bara att bita ihop och köra på! Här kommer en kort sammanfattning av vad som ska bli gjort innan vi på nytt tar fredag.

.

.

Idag har jag jobbat med content åt en kunds webbsida och satt på deras företag nästan hela dagen. Det var riktigt mysigt att ha jobbarkompisar för en gångs skull, haha! Jag är inte så van vid det 🙂

.

Imorgon tisdag hoppar jag på tåget till Göteborg redan 06.10. Det är dags att besöka bygget där nere igen. El ska märkas ut och en massa andra beslut ska fattas. 8 timmar spenderas på tåget fram och tillbaka, perfekt tid för att fortsätta jobba med det projektet framför datorn. Hemma först framåt 21.00 och antagligen supertrött…

.

Onsdagen startar med ett kort besök i en lägenhet som ska stylas. Vad finns där och vad ska jag ta med? Efter det har jag ett antal paket med saker som ska hämtas ut på diverse utlämningsställen. Kunde inte allt bara komma till samma ställe? Har också kläder som ska lämnas tillbaka på stan. En tröja som är för stickig och en kjol som är för tight i midjan… I övrigt blir det att jobba hemma med bland annat bloggen som har blivit lite lidande nu när jag varit krasslig. Skärpning!

.

Innan torsdagen är till ända ska de sista detaljerna i ett barnrum jag inrett vara klara. Det blev  s å  f i n t !!! Ska bara stryka sängkappan, byta gardinerna som var för korta, fixa med lite tavlor och så är det klart.

.

Vad gör jag på fredag då? Kanske inte så mycket jobb tänker jag, om inget akut dyker upp. Bra dag att börja förbereda in för advent.

.

Ja, sen är det helg igen och helgen den här veckan betyder handbollsmatcher x 2. Kul! Hoppas bara att Lillan känner sig fit for fight, tydligen har hon lite ont i halsen idag igen… Suck… ska det börja om nu? Till helgen ska jag också antagligen ut en sväng på landet med en kompis som ska bygga hus där. Lite tips och tricks kanske jag kan bidra med är väl tanken 🙂

.

.

Men nu, mina damer är det march pannkaka i säng om jag ska hinna sova några timmar innan jag ska upp igen!

.

.

Kram

Helena

 

 

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Trist med förskylningen.
Ett tips är ColdZyme munspray mot förkylning som var supertoppen på vår dotter och förkylningen försvann. Tror det finns någon mer men den fungerade verkligen.
Krya på dig 🤗

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: