Från lyx till budget – fi fasiken vad jag drömmer om den kappan

Innehåller annonslänkar

.

Godmorgon gott folk

.

.

Alltså det finns en kappa jag drömt om lääänge. I flera år. Jag har provat den. Klämt och känt, svassat runt framför speglar och hängt tillbaka igen… Den är för dyr helt enkelt. Har inte råd just nu. Lite osäker också på om det är en svart eller en beige jag skulle vilja ha. Den beige är ju väldigt flott, men uj uj, tänk så känslig för smuts och fläckar!

.

Lyx

.

1

En klassisk och väldigt exklusiv kappa från Max Mara. Den går loss på 11 499 kronor och finns att köpa hos Miinto här. Den är så nedrans snygg och jo jag fortsätter att drömma om just den varianten, trots att det numer har poppat upp liknade alternativ till en betydligt lägre penning.

.

.

Mellan (men typ väldigt lyxig)

1

Hollies har den här varianten för ungefär halva priset. Den kostar 5998 kronor. Finns också hos Miinto och går att köpa här. Vet att den fanns hos Tullhuset i Västerås tidigare också, om vi har någon Västeråsare som läser här. Den är ju superpopulär så den kan vara slut, men kolla för säkerhets skull.

.

.

Budget (budget och budget?… men jaja, ni fattar)

1

Roco Barocco halverar priset ytterligare och säljer den här varianten för i sammanhanget modesta 2598 kronor.

.

1

Även Åhlens har en liknade kappa i det lägre prisintervallet. Den här kommer från Jofama och kostar 2500 kronor.

.

.

Kram

Helena

.

 

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: