Det händer i veckan

laga mat

Inte utan mina tofflor 🙂 Dessa från Ugg är riktigt slitna nu så jag önskar mig de här till jul. Sköna tofflor är bästa bästa julklappen, inte sant?!

.

.

Gokväll

.

.

Just nu känns livet mest såhär. Ganska mycket vardag, sjuk liten tös att ta hand om inget spännande att berätta eller visa. Bästa idag var att Magnus kom hem från Spanien, yey! Ordningen är återställd! Lillan och jag uppvaktade med farsdagspresent och bjöd honom och storasyster på gomiddag när de kom från Arlanda. Så fick ju jag en finfin present också. Det höll jag på att glömma. Den ska ni få se imorgon.

.

.

Förra måndagen glömde jag att posta ”Det händer i veckan”. Hände ju inte så mycket heller så det var ju bra med det. Men den här veckan, vad händer då?

.

.

Jo imorgon tisdag då har jag ett kundbesök inplanerat på förmiddagen och en mäklarfotografering på eftermiddagen. Har fotat några bostäder de senaste månaderna och tycker att det är riktigt roligt igen. Slutade egentligen med det för flera år sen för att jag tyckte det var tråkigt, men som sagt. Tycker det är riktigt roligt nu! I övrigt ska jag fortsätta jobba på ett inredningsprojekt jag håller på med i Göteborg, samt skapa content till 3 kunders sociala media för veckan. Och så ska jag ju blogga förstås.

.

Onsdag får bli lite av ett uppsamlingsheat. Två stylade och sålda bostäder ska tömmas, jag ska beställa tryck på kläder åt en kund, samt påbörja content till deras hemsida som är under konstruktion. Och så ska jag… blogga!

.

På torsdag morgon ska jag medverka vid reklamfilmsinspelning åt en kund, innan jag kastar mig i bilen vid lunch och drar till Lofsdalen med Magnus. Härligt, det ser jag fram mot! Stugmys och frisk vintrig fjäll-luft är precis vad jag behöver just nu känner jag.

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: