Att lyckas med belysningen i ett badrum

badrummet-3

.

.

Hello

.

.

Jag fick en fråga från en läsare om belysningen i vårt badrum. Hon undrade om jag sminkar mig därinne. Det gör jag inte. jag sminkar mig inne i min WIC, där har jag mitt smink och en stor spegel.

.

.

Vad gäller belysningen i badrummet så har vi både inbyggda ”LED-spottar” i taket och en ramp med lampor ovanför spegeln. Båda delarna har dimmer. Inte den bästa belysningen blev det ändå tyvärr. Det är verkligen inte brist på ljus, det är bara att ljuset kommer uppifrån och det blir inte optimalt. Det bästa är att ha ljuskällor även från sidorna, speciellt som i det här fallet när det är så väldigt högt upp till taket (över 3 meter).

.

.

badrummet-4

.

.

I övrigt kan jag berätta att kakel och mosaik kommer från Hedlunds Golv, som också har porslinshandfatet. Duscharmaturen är från Bauhaus och handfats-kranen och lampan har vi beställt på nätet. Minns inte vart bara…

.

.

spegel-5

.

.

Minns ni förresten hur tokigt det blev när de kom med den beställda spegeln. Heeelt fel mått! Killen som var här och mätte tog liksom bara höjden och bredden och gjorde en spets, hahaha!

.

badrummet-4

.

.

Kram

Helena

.

.

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Tack för svar om belysningen, Helena 😘 Ett önskemål hade varit att få se en videorundvandring i ert hus 🤔 Trevlig helg!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: