Vi reser inte imorgon men det kanske finns en lösning…

Innehåller annonslänkar

sovrummet

.

.

Hello

.

.

Det blev ingen resa till Spanien för Lillan och mig imorgon. Hon mår inte bra och vi vill inte chansa. Biljetterna till Bilbao är avbokade men vi behöll måndagens hemresebiljetter ännu så länge. För kanske kanske är snäckan bättre på fredag eller lördag och då tar vi första bästa flyg ned till resten av familjen. 1-2 dagar i Spanien är bättre än inga dagar alls. Dessutom är det ju farsdag på söndag och då vill vi ju vara med den bästa bästa pappan!

.

.

Både lillan och jag har legat i sängen  h e l a  dagen och nu har jag tänt en brasa åt oss också. Mysigt!

.

..

Nu när jag har en eller möjligen ett par dagar på mig innan en eventuell resa har jag också hunnit kolla lite i butiker vad jag skulle vilja komplettera min resegarderob med. Det är runt 15 grader i Spanien och det här tror jag är precis lagom varma kläder som man kan fortsätta ha resten av vintern här hemma sen. Man skulle nog egentligen bara kunna packa ned ett par sneakers, mina nya stövletter (mina är i skinn, de här är samma fast i mocka) och ett par svarta byxor (hur snygga var dessa från Cubus!) till det här så har man en perfekt resegarderob med variationsmöjligheter!

.

.

Skärmavbild 2019-11-06 kl. 20.28.52

.

Plisserad beige kjol från Gina Tricot, ja tack, så snyggt till mina nya stövletter!

Men hello there snygg väska i praktiskt format! Finns på Åhlens (påminner om en Goyard som är min drömväska)

Vit härlig polo, älskar allt vad polo heter!

Svart blus med puffärm, superfint till kjolen (så fin på bilden på modellen).

Precis perfekt klänning!!! Bara 499 kr på Cubus, måste köpa!

..

.

Kram

Helena

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Hoppas lillan mår bättre och att er resa blir av!

Snälla snälla Helena, kan du tala om vad mattan i vardagsrummet heter? Jag vet att det är en heltäckningsmatta, men vill veta namn och färg på den och vart man kan köpa den!
Den är så magisk fin!!!!! Exakt en sådan vill jag ha.
Skulle bli så tacksam om du kunde svara!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: