Det händer i veckan

jag

Min favoritkappa, snygg till allt och ser mycket mer exklusiv ut än vad den är. Finns i 4 färger och kostar endast 559 kronor hos Ellos här (annosnlänk). Ett superpris och jag älskar den!

.

.

Hemma hos oss, precis som hos många andra, har vi höstlovsvecka denna vecka. Lillan är hemma från skolan och vi ska försöka hitta på i alla fall några skojiga saker tillsammans. Egentligen skulle vi ha åkt till Göteborg idag måndag, för att hälsa på en godvän som bor där, men det blev tyvärr inställt. Så vad händer då de närmaste sju dagarna?

.

Jag kommer att börja måndagen med en rejäl sovmorgon och en skön slow start på dagen. Efter det ska jag hämta en sänggavel som kommit och köpa lite småprylar till ett inredningsuppdrag jag jobbar med på Stallhagen (ett område i Västerås). Gardinerna jag hängde upp där i förra veckan var för korta, morrrr, så det får bli en ny uppsättning att hänga upp också. När det är klart ska jag ta tag i fakturaunderlagen för oktober som ska iväg till redovisningskonsulten så att han får skapa och skicka iväg mina fakturor.

.

Antagligen sätter jag mig på tåget till Göteborg 06.10 på tisdag morgon för att starta upp ett precis helt galet kul inredningsprojekt där nere. Om jag åker, är jag hemma igen vid 20.30 på kvällen, och så har den dagen gått.

.

Onsdagen är helt obokad ännu så länge, men åker jag till Göteborg på tisdagen så kommer jag säkert jobba med det uppdraget under onsdagen. Torsdagen är också helt tom i kalendern just nu, men jag har en lista med ”to do” som det kanske är lämpligt att ta tag i då. Vi får se, hur det blir med det. Lillan och jag ska ju hitta på något så dessa två dagar kan komma att ägnas åt det…

.

.

1

..

.

På fredag kl 9 bär det av mot Skövde, Skadevi Cup och Knistad Herrgård. Ni vet den fina Herrgården jag bodde på när jag var inbjuden till Mio sommaren 2018. Lillan ska spela handbollscup och jag har bokat in mig och Magnus på Knistad. Magnus är ju tränare för laget så det blir inte så mycket tid för honom på hotellet men jag tänker mig att vi får två mysiga kvällar där i alla fall innan vi åker hem på söndag.

.

.

2

.

.

Ja så ser den här veckan ut, lite luckor och frågetecken ännu så länge men det känns bara bra. Behöver få lite styr här hemma också. Bland annat håller vi på att svämmas över av sopsorteringen. Sopsortering är bra så länge det finns utrymme i de förvaringslösningar jag har ordnat i trappan, men när de börjar att svämma över då ger det mig bara ångest! Måste tömma! Måste!

.

.

Önskar er en fin vecka!

Kram

Helena

 

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: