Det osnygga man väljer att inte visa när man bloggar om inredning

skjulet

.

.

Efter många år av renovering i perioder finns det inte så mycket kvar invändigt att göra. Det mesta är genomgånget och fixat. Finns förstås småfix kvar, och så den där drömmen om att riva ut köket och bygga nytt, men på det hela taget är det klart.

.

.

skjulet-2

.

.

Ute finns fortfarande planer för sådant vi kommer att ta tag i löpande. Staketet på balkongen behöver bytas ut, en altan eller veranda ska byggas på baksidan och så har vi det lilla skjulet som varit på väg att ruttna bort. Det är ingen vacker syn där det står idag, men nu har det åtminstone fått nytt tak och ruttna delar är utbytta. Till nästa sommar ska vi gräva runt det och lägga grus. Sen ska det målas i samma färger som huset. Vita väggar, gröna dörrar och fönsterfoder. Kommer att bli bra!

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: