Jippi mina nya glasögon har kommit

Innehåller annonslänkar till Mister Spex och Lyko

glasögon

.

.

Fy fasiken vad jag har längtat efter mina nya glasögon. Borde skaffat dem för 1,5-2 år sedan, men av någon knasig anlednings så har det bara inte blivit av. Nu ser jag i alla fall sjukt bra. Och jag gjorde som några av mina läsare sa. Jag gick till en optiker här i stan, gjorde en ordentlig syntest och provade ut ett par glasögon som passade mig. Bäst så!

.

.

Jag har haft flera par svarta glasögon innan och trivs allra bäst i det. Dessa skiljer sig dock från de andra både i storlek (såhär stora har jag aldrig haft) och med de übercoola detaljerna, hehe! Alltid retar det någon tänkte jag 🙂  Brillorna finns också här hos Mister Spex.

.

.

glasögon-2

Foundation, rough, läppglans Lancome Jucy tube, verkar inte finnas att beställa längre… mascara ny variant för mig, ögonskugga bästa bästa och concealer som jag inte kan leva utan 🙂
(klickbara annonslänkar)

.

.

Gillar ni dem eller tycker ni att de är ”tacky”?

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

12 kommentarer

Tack! Jag har inte gjort något annat än målat i ögonbrynen med lite matt ögonskugga som finns i paletten jag använder. Brukar färga dem själv, men nu var det jättelänge sedan. Tror tom att det syns ett vitt strå i den första bilden, hehe! Mvh Helena

Gilla

Supersnygga på dig! Är också i processen att välja glasögon (för första gången i mitt liv!), syntest gjort men inte kommit längre än så 🙂

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: