Nu tar jag helg

glasögon-3

.

.

Halloj

.

.

Har två möten i Stockholm idag och det är dags för mig att ta helg. En helg som kommer att ägnas åt bland annat födelsedagskalas, Lillan äldsta storasyster fyller 24 år – 24 år, fattar ni? Det är ju helt galet. Kloka, snälla, fina och omtänksamma Julia blir 24 år. Tossigt ju! För 9 år sedan tog jag de här bilderna på henne vid bryggan i vårt förra hus. Då var hon 15 år, bodde hemma och gick i nian.

.

.

Skärmavbild 2019-09-27 kl. 09.03.22

.

.

Idag har hon fin lägenhet, jobb som nämndsekreterare i Hallstahammars Kommun och pluggar för en masterexamen i stadsvetenskap i Uppsala. Detta samtidigt som hon spelar div 1 handboll i Örebro, och, på toppen av alltihopa, så bor hon i Västerås! Hon har att göra om man säger så…

.

.

Imorgon ska vi fira henne med säsongens kanske sista grillning. I övrigt blir det lugnt med trädgårdsfix inför vintern och annat pyssel hemma. Vad gör ni i helgen då?

.

.

Ha en fortsatt fin fredag och kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: