Våra färger

 I annonssamarbete med Ellos

sovrum-11

.

.

Alltså gud så vilsamt jag tycker att det är med de färger vi har här hemma nu. Beige och greige och brunt och svart, och så vitt på väggarna förstås!

.

.

sovrummet2019-8

.’

.

Vissa tycker att det är tråkigt och föreslår allehanda färgklickar för att ”liva upp det” lite. Tack, men nej tack, jag föredrar dessa lugna jordtoner och har inget behov av att ”liva upp” mitt hem.

Jag gillar de här färgerna helt enkelt och för er som också gör det kommer här snygga nyheter i samma färgskala från Ellos.

,

.

Skärmavbild 2019-09-19 kl. 14.23.16

 

 

Påslakanset // kudde // handduk // morgonrock // innerkudde // hissgardin // pläd

 

 

Jag tycker också att den här mörkläggningsgardinen är värd att tipsa om, mycket gardin till litet pris egentligen. Den ligger på dubbel bredd och finns i flera färger. Den grå är också väldigt fin.

 

 

Med rabattkoden  405438 får du 30% rabatt på dyraste varan inkl märken (ej möbler).  Koden är giltig t.o.m 30/9 och gäller på ordinarie priser, så passa på. In och handla nya fräscha textilier till ditt hösthem.

 

Klicka HÄR för att komma till Ellos

 

 

Kram

Helena

 

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Verkligen fint! Vi ska göra om vårt sovrum snart men det blir mörk blågrått och beight/sandfärgat tror tror jag. Jag vill ha ett sovrum med mörka färger för jag har svårt att somna om kvällarna…
Lite nyfiken: vilka sängbord blev det för er och vad hände med den gröna mattan? 🙂

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>