Det där kruxet med olika jeansmodeller

Innehåller annonslänkar till Gina Tricot

formex

Foto: Caroline Frankesjö

Härliga tjejer på Formex, och jag i favoritjeans, modell slim, från förra året. Årets variant finns här.

.

.

Vissa år är det baaara tighta jeans som gäller, andra år är det utsvängt för hela slanten. Trender kommer och går helt enkelt och vissa år är trenderna mer dominerande än andra. Speciellt när jag var ung ställde det till det för mig. Jag var lång och smal, utan höfter, rumpa och midja, och passade förstås inte alls i Levis 538 som alla andra kurviga tjejer hade på 80-talet. Inte förrän Lee blev på modet vid början av 90-talet hittade jag ”rätt” i jeansdjungeln. De hade en modell som hade superlåg midja, raka ben och de fanns i stl 26 34. Passade mig perfekt och jag köpte typ alla färger som fanns.

.

.

Nuförtiden har jag faktiskt alla möjliga olika varianter av modell på byxor, hög midja här, låg midja här, slim här, skinny här, boot-cut här , slitna, mörkblå, svarta osv. De enda varianterna jag inte har är straight- här och mom-jeans här. Mom-jeansen påminner allt för mycket om 538:an och passar mig inte alls eftersom jag fortfarande inte har varken midja eller rumpa 🙂 Slim och boot-cut är favoriterna och det är de jag använder allra mest. Boot-cut ger snygga ben, känns avslappnade och har en lite lagom retrofeeling. Slim funkar alla dagar i veckan till både t-shirt och blus.

.

.

Skärmavbild 2019-08-25 kl. 11.29.41

.

.

Och du, slutligen, se på den här fina blusen! Love it!

.

.

Skärmavbild 2019-08-25 kl. 11.14.25

.

.

Kram

Helena

.

Pst! Tjejerna på bilden från Formex är Hanna Wendelbo, jag själv 🙂 , Helena Lyth, Anna-María och Johanna Hulander

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: