Som man förändras över tid

bordet-2

.

.

Hallå där

.

.

Och här sitter jag fortfarande vid datorn… Phu., vilket jobbrace idag, och ändå har jag en offert kvar att skriva. Lillan har haft 4 kompisar här hela kvällen, det tackar vi för, eftersom det innebär att jag kan jobba på utan att få dåligt samvete. Magnus är på Öland så inte behöver jag ta hänsyn till honom heller.

.

.

Dock tycker jag att det är fruktansvärt tråkigt när han är bortrest. Usch, gillar det inte alls nuförtiden. När han tränade handbollslag som allra mest intensivt då var han borta ganska ofta och då kunde jag till och med tycka att det var lite mysigt att vara själv. Lillan var liten och somnade vid sju på kvällen och efter det var jag ensam och pysslade med mitt. Ofta målade jag om ett rum eller en möbel, sydde en gardin eller grejade med något annat kreativt. Jag var jättekvällspigg på den tiden, vilket jag inte är idag. Nu vill jag bara ta det lugnt och vara med min familj på kvällarna. Vill liksom ha alla runtomkring mig hela tiden, och dessutom gärna gå och lägga mig tidigt!

.

.

Kanske skulle jag i helgen ta och göra som jag gjorde förr, måla något… Har ju haft funderingar ett tag på att måla matsalsdelen och ja, varför inte. Lördagen känns som en bra dag för det. Imorgon kommer mamma och sover här med Lillan och mig och då ska vi bara mysa, äta gott och dricka lite vin och ha det bra!

.

.

Natti natti

Helena

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: